top of page

Faith Group

Público·469 miembros

Koji dron za prskanje koristite vi poljoprivrednici?

Ljudi, ko je već prešao na dron za prskanje useva? Zanima me koji model se najviše isplati kod nas – DJI Agras T serija ili neki XAG? Koliko hektara realno obradi za dan, koliko traje punjenje baterije i da li vredi kupovati ili bolje uslužno? Imam manje parcele sa nepristupačnim delovima, pa mislim da bi dron bio super, ali ne znam odakle da krenem sa informacijama.

5 vistas
Kristofer Taylor
Kristofer Taylor
hace 6 días

Ja sam probao uslužno sa nekoliko modela i trenutno mi se najviše sviđa DJI Agras T30/T50 jer nose dosta tečnosti (do 30-40kg), brzo prskaju (do 10-15ha/sat po dronu) i imaju dobre sisteme za izbegavanje prepreka. Za manje farme bolje je uslužno jer kupovina drona ide preko 10-15k€ plus baterije i održavanje. Ako radiš sam, treba računati i na dozvole i obuku. Za veće površine i brzinu, dron je super jer radi kad traktor ne može. Jedna dobra opcija koju sam video kod poznanika je dron za prskanje preko njih – imaju više uređaja u floti, rade efikasno i pokrivaju celu Srbiju. Možeš pitati direktno za tvoje parcele, videćeš da li ti odgovara.

Formulario de suscripción

¡Gracias por tu mensaje!

• Facebook
  • Facebook

©2021 by Iglesia Pentecostal Unida Centro Vida UPCI.

bottom of page