top of page

Faith Group

Público·263 miembros

Деталь, яка змінює все,- історія одного шеврона

Коли створюєш одяг, ти завжди шукаєш щось, що виділяє твою роботу серед інших. Я займаюся дизайном вже більше п’яти років, і з кожною новою колекцією хочу додати щось особливе, щось, що чіпляє з першого погляду. Цього разу моєю ідеєю стали нашивки — не прості, а концептуальні. Вони мали нести сенс, доповнювати образ, а не просто бути декором.

Я знав, що зробити їх якісно — завдання не з легких. Тому почав шукати майстрів, які зможуть реалізувати складні деталі й надати кілька нестандартних варіантів. Після десятка переглянутих сайтів натрапив на компанію «Твій Дизайн». Їхнє портфоліо справило враження: було видно, що вони працюють як з масовими замовленнями, так і з авторськими проектами. Після консультації стало зрозуміло — це саме те, що я шукав. Ми обговорили ідеї, мені надали приклади матеріалів, варіанти вишивки, навіть тестові зразки. Я замовив у них виготовлення шевронів і нашивок https://print-logotip.com.ua/ua/p1612074192-izgotovlenie-shevronov-nashivok.html Результат був просто вау!

Нашивки чудово вписалися в естетику колекції — сучасні, стильні, з точним переданням кольорів. Покупці одразу звернули увагу, і багато хто писав, що саме деталь шеврону зробила одяг унікальним. Це був найвдаліший експеримент сезону, який точно повторю.

2 vistas

Acerca de

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Formulario de suscripción

¡Gracias por tu mensaje!

• Facebook
  • Facebook

©2021 by Iglesia Pentecostal Unida Centro Vida UPCI.

bottom of page